Susu Dutchbaby

Ada tak sesiapa bagi minum baby dia dutchbaby kat sini? Susu dutchbaby memang berbuih ke lepas bancuh?

12 Balas

Pengalaman saya guna mcm2 brand susu, susu dutch baby mmg berbuih walaupun kita swirl sama cara dgn susu lain. Anak tak kembung tp banyak kentut 😂 Lagi satu, susu dutch baby buat anak berkahak & selalu keluar jeluak kuning tekstur pekat

5mo ago

Kena try n error sis. Similac inteli-p anak saya okay tp lama2 jd sembelit pula. Saya pun sedang mencuba. S26gold okay tp budget tak besar 😂

ank sye minum dutch baby dr umur 3 hari,skrg dh stahun sbulan umur dia.....mmg ad mse brbuih cre bancuhan kdg2,jgn goncang susu ank,kacau ngan sudu.....

yup, cepat berbuih. kalau goyang goyang dia tak mau larut. saya bancuh pakai sudu plastik. kalau sudu besi nnti botol cepat calar

sy rasa sy nya xbuih pn...atau kalau ada x la mcm berbuih kalau goncang kuat. sy stir2 gitu je..manja2 je bg larut

Buih tu sbb goncang kuat sgt kot. Cuba lenggang2 je. Jgn goncang

ye sama. bca komen smua ckp tk. mungkin sy pnya fake kot😆

5mo ago

Tu yg tanya kat sini. Risau fake. 😂

Saya pernah bagi. Pengalaman saya tak pernah berbuih.

ye lepas tue baby sy kembong dah tukar susu lain

dutch baby akan berbuih lepas di goncang2 kuat.

awak goncang kuat ke skadar swirl mcm tu?