Dupro vs dutchbaby

hello mommies, nak minta pendapat.. susu mna yg sya perlu teruskan.. baby nk masuk 4 bulan. fully susu formula. sblm ni minum dutchbaby, skrng dupro.. semasa baby minum dutchbaby, dia jadi berkahak. tukar dupro, kahak kurang, tpi timbul bintik merah, tpi pandai hilang. susu mna yg bagus?

Dupro vs dutchbaby
2 Balas

anak sy sme la..mnum dutchbaby jd kahak..tukar dupro naik ruam sluruh bdn...skrg tukar susu s26...bru xde mslh...

1y ago

bru mnum 5 ari..lpas 5 hari bru naik ruam sluruh bdn trus stop la..stop dupro tu bru hilang ruam tu ....sbb sblm ni try lactogen lpas 2 jam trus naik ruam truk..yg dupro 5 ari bru nmpk ruam ..

bahagian tu je ke?

1y ago

Kadang2 pandai muncul kat bahagian leher juga.. tpi tak bnyk