Ubat untuk pregnant

Hi, ada tak sesiapa ada pengalaman. Selsema & batuk then boleh tak makan ubat?

13 Balas

Yes me too sis . Dr cakap ini alahan . Saya dah sebulan Seselma & batuk tanpa henti . Check covid test negative . Then sangat tidak digalakkan makan ubat ubatan sembarangan . If makan panadol tu memang saya tak pernah . Tahan je sampai dia hilang sendiri . Sebab tak semua ubat kita boleh makan . Sebab risau effect kandungan . Better sis rujuk Doctor .

2y ago

Okay. Thankyou ye info 🥰