minyak kelapa dara

Ada tak sape2 consume minyak kelapa dara?bole share exprience plis

1 Balas

Sy pn baru nk try sis tp de jumpe sorag ibu ni mase kt kk die ckap minyak kelape dare bagus lg2 tuk buat urutan elak koyak cume risiko bile tuttt kite dh lembut tp doc still koyakkn jugak nnti nk jahit jd problme die ckap sbab kulit jd lembut susah jahit.. bile degar mcm 2 sy sendiri dlm d lema 😥

5y ago

Ohh yea ke..sy br beli smlm nk try..setengah org ckp bagus ada gak cakap tak elok