Minyak kelapa dara

Hi mommy mommy saya dah 34 minggu ada tak yang guna minyak kelapa dara kawan pernah beranak dia cakap consume minyak kelapa dara senang beranak ada ke dlm ni yang consume boleh share brand apa #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

tak pastilah pulak..mungkin bergantung nasib. kalau saya² ambil sayur bendi je. supplemen ke apa semua saya tak berani nak ambil. kalau mmy nak ambil,sebaiknya rujuk doctor ye 🤗