baby asyik nak kene bedung

ada tak sama or pernah rasa this situation, anak saya kalau tidur mesti kene bedung, kalau tak bedung dia tak boleh tidur. Mommies boleh suggest tak apa yang patut saya buat, sebab saya kalau boleh nak bagi baby tidur sendiri, anak saya baru nak masuk 4 months

1 Balas

Anak saya pn begitu puan. Sama nk masuk 4 bln mggu ni. Kalau tidur siang mmg kena bedung kalau x,tk tido lah dia. Kalau mlm bedung dia menangis pulak .keluarkan tangan sebelah baru dia sambung tidur. Tgh2 mlm tgn dia tk ddk diam jadi dia tk lena nk tdo. Terpaksa bedung balik. Anak ni mcm2 ragam.