Lengan dan paha kiri rasa lenguh sangat

Ada tak pregnant mommies yg before ni rasa mcm ni utk early pregnancy. Cramp perut belah kiri, lenguh lengah kiri and paha kiri. Lepastu rasa nak pitam je. Ke rasa lenguh lenguh tu sebab baby tgh tarik calcium ibu? Ni my first pregnancy. Tp belah kiri je rasa. Kena baring lama sikit, rest then baru kurg. Anyone ada experience yg sama? Boleh share.

1 Balas

Biasanya sebab kurang kalsium. Minum susu tak ?

5y ago

Minum banyak2 ye. Normal kalau rasa lenguh cramp semua tu. Kadang2 sbb angin jugak tu.