Sakit perut

Ada Tak perut akan sakit mcm sengugut Masa awal kehamilan (4 minggu) ?

5 Balas

normal tu sis. sebab rahim tengah mengembang kadang dia macam cramp sikit. sepatutnya tak seteruk senggugut period. kalau cramp teruk, sis cecepat gi check up tau

Yee sy ada sis..tp selagi takde keluar spoting atau darah,doktor kata normal☺️rasa sikit² mcm senggugut kan

hai..macam saya ada sakit perut sampai 6minggu,kadang kurang..kadang rasa sakit juga

sy juga rs begitu aritu..dan doktor kata normal🙂

Normal