preggy balik lepas 6bulan deliver

Ada tak pengalaman.. Saya bersalin 30/12/18.. Czer.. and sekarang pregnant balik.. Anak yang sebelum tu meninggal umur 5hari..

6 Balas

Tahniah sis.. jgn risau sis..serahkan segalanya pada Tuhan.. pecaya dengan aturanNya..pasti semuanya bjalan dgn lancar..sis xperlu risau 😃 njoi ur pregnancy..walaupun org ckp jarak lebih bagus tp kalau dh jd xbole buat apa kan.. kalau bukan rezeki mmg xkan jadi.. anak ni bukan senang nak dpt..anak ni satu anugerah. Sis xperlu pening2 kepala fkir..jaga kesihatan sis dgn baby..n sentiasa bdoa semoga dipermudahkan..

Pengalaman kita nk sama..sy sblm ni 1st pregnant..24weeks dh bersalin normal prem twins 6/11/2018..baby sempat hidup 4hari je dkt nicu..alhamdulillah, skrg 2nd pregnancy at 7weeks..semoga ibu and baby kuat dan sihat sampai 9bln 10hari..in shaa Allah..doakan sy jgk ye..momy pon hati2..jaga diri..alhamdulillah rezeki anak

Ank prtama bsalin czer 29/09/17 tp sy kna oprate buang cycst Masa mgandung 2bln ank ptama tu so sy sdh Ada 2 pbedahan. umur dia 1 tahun sy pregnant lg ank ke2. . alhamdulillah,sy br bsalin normal 26/7/19. .xda sakit bhgn czer n oprete cycst. Byk2 bdoa sis smga d pmudahkn. .yg pnting jaga ksihatan n mknn. .jgn stress².

5y ago

Wahhh.syukur sis dipermudahkan ..mudahan dapat dipermudahkan bersalin nnti mcm sis.sya tringin sangat nak normal.anak 1St Baru setahun 8 bulan preggy balik.skrg dah 32 weeks

Rezeki, tapi seeloknya jarakan,coz sy yg pertama czer jugak, sy jarakan.. alhamdulilah yg Kedua normal.

seeloknaya kena jarakkan 3 tahun kalau czer. tapi dah rezeki awak nak buat macam mana kan.

insyaallah rezeki sis akn baik2 sja