VAKSIN ( adakah selamat )

ada tak mummy yang dah terima vaksin ? so far okay tak ? takut la nk cucuk . dah kene panggil #vaksin #covid

20 Balas

saya sekarang 26week dah settle 2 dose.. dapat vaksin sinovac.. setakat ni alhamdulillah diri ni terasa macam biasa je.. macam tak ada apa² belaku.. lepas vaksin pun tak ada kesan apa² yg sy rasa.. 🤭 nanti kalau pg vaksin.. awal² masuk akan ada nurse yg jaga utk tanya tahap kesihatan kite.. nti kalau ada problm alahan pada apa² nurse akan refer pada doc yg bertugas pada masa tu.. insyaAllah semuanya akan ok ... jgn takut² tau sis.. 😁