VAKSIN ( adakah selamat )

ada tak mummy yang dah terima vaksin ? so far okay tak ? takut la nk cucuk . dah kene panggil #vaksin #covid

20 Balas

InshaAllah ok. sy dpt dose pertama waktu 17 minggu. 2nd dose waktu 20 minggu. Alhamdulillah baby sihat

sy bru2 je ambik vksin dos 1 msa kndungan sya ngam2 4 bln.. alhamdulillah ok je sis😘jgn rsau ..

alhamdulillah okay aje sis.Kalau sis da kena panggil,pergi ajelaa ye..Moga dipermudahkan

Selamat sis, Memang perlu utk golongan yg berisiko tinggi seperti ibu mengandung.

dh settle lama dah dua dose ..alhamdulillah takde apa ..skrg dh 35weeks ..

Dah completed 2 dos vaksin, skrg dah 30 weeks pregnant...

alhamdulillah sy pon dh slmt 2nd dos..dn slmt jg berslin

ada..okey saja tkda masalah pada ibu or baby..

sy da cukup 2 dos

brpa week dh sis