VAKSIN ( adakah selamat )

ada tak mummy yang dah terima vaksin ? so far okay tak ? takut la nk cucuk . dah kene panggil #vaksin #covid

20 Balas

Baik pergi amik sis.. sy checkup baru2 ni di klinik dorang skrg dah tnda kat buku dgn pelekat untuk yg dah 2 dos vaksin... Nurse ckp. Skrg kne buat mcm ni snnag nnti nk bersalin kat hospital dorang dh tahu kita dah 2 dos.. Xde apa yg nk ditakutkan.. Alhamdulilah saya dah 2 dos xde kemudaratan yg membimbangkan.. Lagi risau klau x ambil vaksin dalam Islam pun kita di suruh ikhtiar.. Ambil la untuk diri awk dan baby jgk..