VAKSIN ( adakah selamat )

ada tak mummy yang dah terima vaksin ? so far okay tak ? takut la nk cucuk . dah kene panggil #vaksin #covid

20 Balas

Takut cucuk sbb apa? Jangan la takut atas sebab benda yg kita pun tk boleh nk bg kepastian. Husnuzon jelah dgn ikhtiar demi teruskan hidup. Sy baru lepas keluar wad atas masalah lain, ada dgr doktor marah patient yg mengandung dan high risk tp masih tk dpt vaksin atas alasan dia sihat so tk perlu vaksin 😅. Sampai kena isolate takut risikokan patient lain.