VAKSIN ( adakah selamat )

ada tak mummy yang dah terima vaksin ? so far okay tak ? takut la nk cucuk . dah kene panggil #vaksin #covid

20 Balas

Ambillah vaksin sebagai perlindungan ibu dan ank. Sy da lengkap 2 dose (18/07/2021 pfizer) baru je abis quarantine di hsptl Covid-19 stage 4 alhamdulillah vaksin sgt2 membantu sy dan baby. Ada yg x amik @ x lengkap vaksin sgt teruk kesan virus sampai kene masuk icu. Ni pengalaman sy sdri. Jd nasihat sy sayangi diri dan baby.