VAKSIN ( adakah selamat )

ada tak mummy yang dah terima vaksin ? so far okay tak ? takut la nk cucuk . dah kene panggil #vaksin #covid

20 Balas

klau dh atas 14minggu, better gi la vaksin tu. selamat utk awak and bby. klau trkena covid pn in-sha Allah tk teruk. sy dh cucuk dua doa and hritu positive covid. Alhamdulillah tk truk pn simptom sy☺️ just selsema. skrg dh 32minggu dhh🥰semoga baik² utk awak ye. ikhtiar kita utk elak dri covid ni and utk protect anak kita🤲🏻

3y ago

dua dos😅😂