minum milo dalam pantang

ada tak mummy sana yg minum milo sewaktu dalam pantang..kadang sehari mnum 3 cawan..tapi buat x pekat..lepastu susah berak n x berak selama 3 hari..makan ubat cair taik pon x jalan..persoalannya..bahaya x kalau x berak selama seminggu?

5 Balas

makin lme makin payah nk membuang sbb sembelit teruk.sy dlu tahap sampai sakit perut sampai bergulung..nk meneran kuat takut..so awk kne stop minum Milo klau xnak masalah berlanjutan.klau blh awk minum susu stoberi duth lady ramai y cpt membuang kalau mnum susu tu.satu lg tukar minuman harian awk..pd susu tepung nespray o fernleaf

1y ago

ya Allah mane dpt fakta ni..x la sis.y berbau tu sbb x jg bebetul..x bersih n jangkitan..xde kena mengena pn dgn minum susu..sy anak dah 6 sis..n sy Ade sejarah sembelit y teruk..sy just Amal susu n x ambik Milo y blh mnyebabkan sembelit makin teruk