Alahan

Ada tak mummy kt sini yg muntah teruk sangat. Saya makan sikit muntah, asal makan ja muntah. Sampai kosong perut. Bila dh kosong sakit perut rasa lapar sampai memulas. Gagah makan. Tapi makan tak sempat nak hadam, muntah lagi. Rasa letih sangat hari hari macam ni. Kadang rasa mcm nak pitam. Saya baru masuk 7weeks.

2 Balas

Saya macam tu masa mula pregnant. 9 weeks berenti kejap, lepastu 13 weeks sambung semula alahan 😂 saya makan buah tembikai merah tu je untuk hilangkan mual. Tahan la buat alas perut. Ada bende yang saya teringin, saya makan je, walaupun tahu muntah semula.