Sakit d bhgian kelengkang paha

Ada tak mummy d sini yg nak dekat due dha ada rasa sakit d kelengkang bila nk bngun dari tilam pastu brjlan pun sakit.. Nk pakai seluar pun dah sush paksa dduk dulu bru pakai sbb dah sakit d bhgian sana..bila dah bwa jln sna sini take a lgi sakit tu bila jalan tapi msa nk angkat kaki tu ada sakit tu dtng.. Ada tak yg almi mcm ni? Knpa tu ea?

3 Balas

normal sy dari 26w dah rasa,skrng 37w lagi sakit😅.klau nak dduk jgn dduk bawah seksa nak bgun..sy pun tngh alami..