Alahan

Salam. Nak tanya ibu2 sekalian dan bakal ibu jugak. Pernah tak ibu2 dapat alahan macam badan penuh dengan bintik2 macam kena gigit nyamuk and gatal sama macam kena gigit nyamuk gak? Bila tanya mak,katanya sebab pembawakan anak. Please share pengalaman and cara nak hilangkan/kurangkan parut/bintik tu. Saya baru masuk 24weeks.

2 Balas

normal sis ..tu pembawakan baby nanti lepas kite dh bersalin die akan hilang sendiri..tpi makan masa lh kene banyak bersabar

normal sis ..