Makin pelupa

Ada tak mummies dkt sini yg selalu terlupa nak makan obimin ke zincofer ke dlm sehari tu? Ubat ni kan kene makan pagi saya selalu terlupa nak mkn atau akan lambat mkn dlm ptg mcm tu kadang tak makan langsung seharian boleh ke ye kalau sehari dlm seminggu tu terskip ubat ni 🫣🫣

2 Balas

kalau dah pelupa sgt2 set alarm sis. kalau nak senang letak je ubat tu tepi katil. bangun tido first2 terus makan sblm buat apa2. so takde la lupa

set alarm. saya selalu makan waktu malam sebelum tidur.