Saya harap ada yg sudi jawab kan

Assalamualaikum ibu2 mff nk bertanya sy makan perancang oralcon selalu mkn pkl 8.30pm tpi kadang sy terlupa nk mkn lps bgun pgi bru mkn blh ke atau blh ke termakan lewat contoh selalu mkn 8.30pm kadang terlupa pkl 9.37pm bru mkn blh ke mcm tu.#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

herm x pasti juga tu.. klau ikutkan klau kita memilih utk mkn pil harus disiplin betul dgn diri dan masa.. kunci jam di hp awak sbg alert dgn waktu utk awak mkn pil.. sbb misi biasa pesan klau jenis mkn pil x disiplin kebarangkalian utk lekat tu sgt tinggi