Missed makan ubat kk Zincofer

Hi momies, takpe ke kalau terlupa makan zincofer sehari dua #firstbaby

3 Balas

saya skip makan dlm 3-4 hari sbb stock hbis, tunggu stock order shopee smpai. Bila check kk, Hb terus drop drp 11.5 ke 8.4 😟 skrg risau dah nk skip even 1 hari

Dlu first pregnant langsung x penah consume iron tablet ni, syukur semua ok. skrg pun tngh pregnant second, dah berhari2 sy skip. Brharap semua ok laa

1y ago

ohh sy terlupa nk mkn risau pula kalau missed makan , ok awk tq

Set alarm dear.

1y ago

ok awak, tq