nak banyakkan susu badan

Ada tak momy yg susu badan dia tak banyak? Boleh share tak tips cara memperbanyakkan susu badan atau produk milk booster yg berkesan? Sy preggy dh 38 weeks susu badan mcm tak banyak ?

1 Balas

Jangan risau & jangan give up k. Try google power pumping & milk breast massage. Dia akan tunjuk tutorial macam mana nak meriahkan susu badan. Makan lobak putih, minum susu (yang fresh kalau boleh), nasi, kurma. Air masak kerap kan minum.