Makanan Milk Booster

Hai ibu2 skalian.. Boleh share tak makanan atau minuman yg dpt banyakkan susu badan .. Tq.

5 Balas

sy minum susu fernleaf protein+ campur dgn nestum bt suam.. alhamdulillah menjadi.susu jd bnyk n breast cpt penuh.klau masak tumis sawi n campur isi ikan buat bulat2 pun bnykkan susu jgk.sy pernah ambik 2 jenis milk booster y jual kt pasaran x menjadi mana

Oats. Gojiberry + longan + red date water. Fenugreek seeds

durian,kemain bengkak kalau lambat sikit anak tak susu

tqq , nnti cuba🥰