Tekanan BP TINGGI

Ada tak mommy2 yg kne Bp tinggi doctor sruh mkan ubat cair drah dan ubat darah tinggi. Sy 35 week bp 140/95 naik trun kdg normal. Perlu ke sya mkn ye ubat drah tinggi tu.. Risau bby kt dlam klu mkn ubat mcm2 ni.. Mne yg Mommy2 ad pengalaman blh share tak..

1 Balas

Lebih baik sis makan .. sy dr mula pregnancy smpai sekarang mkn ubat darah tinggi.. baby mmg kecik skit .. tp at least kita jaga dr mcm² hal kemudian yg jd .. Semoga Dipermudahkan Amin..