Braxton Hicks atau bukan ?

Salam. Hi mommies, nak tanya. Normal ke kandungan 33w, baby kerap mengeras ? Itu Braxton hicks ke ? Atau baby sekadar mengeras sebab ruang dah sempit ? Kekadang banyak berjalan, atau dlm kenderaan rasa baby mengeras. Dalam sehari tu kekadang 3 4 kali rasa baby mengeras. Rasa tak selesa dibuatnya. Harap ada mommies yg dapat respons. TIA 🤍

1 Balas

yups braxton hicks ..sehari 3 4kli rasa means x kerap .. mmg Braxton hicks .. klau kerap sejam 3 4kli, tu dah true labour taw 😁

3mo ago

betul tu sis, pembawakkan budak lain2 kan .. ada yg dh pregnant 3 4kli pun, kdang xpernah rasa bnde ni, xpernah rasa bnde tu ..