Berat badan turun

Ada tak mommy yg prgnt turun berat bdan 😥 boleh share pendapat tak sebab risau juga ?

8 Balas

turun..awal2 mgndung..skrg dh naik sikit2..kena jaga pemakanan

3y ago

sy pun sebab dh sgkut kncing manis dh awal2 lg,perut baru 7 mggu sis masa sgkut tu,sbb mkn byk bnda manis,bukan apa,memg rasa nk mkn manis time tu,tk sgka plak sgkut,smpai lah skrg prut dh 7 bulan,on insulin dgn ubat skali..😌,dh skrg takut nk mkn manis2 sikit pun,byk mnum air putih ja skrg..hrap2 tkda apa sis ya..kurang kan manis,byk mnum air putih