stillbirth

ada tak mommy yang pernah ada stillbirth baby (anak meninggal dalam perut)? berapa lama untuk mommy pregnant semula?

2 Balas

36 minggu..ank sulong.Masa teran bb kuar terus x menangis...dkt 2 taun sbb doc suh sy rest dr segi mental ngn fizikal.. alhamdulillah dah d gantikan 4 org ank..sorg lg on the way bln 2 ni insyaAllah

Sy pernah. Silent misscarage. Baby tiba2 tiada heartbeat. Sy prgnant blik selepas 3 bln keguguran. Yg penting jaga pantang, bgi bdn btl2 sihat, p berurut n bnyk berdoa.