Stillbirth pada 39 weeks

Just want to share.. anak saya meninggal dalam perut 2 hari sebelum due date.. perut mengeras pergi hospital doc detect jantung stop . Luluh hati masatu.. tuhan je tahu.. kena menunggu bersalin normal.. hampir 24 jam tahan sakit contraction tapi masih meletak harapan allah kembalikan denyutan jantung baby.. siapa kita nak menolak takdir, dia bukan milik kita tapii sedih sebab tak sempat nak bau baby.. doakan saya diberi zuriat lagi pengganti anak syurga 😭😭..hampir 2 bulan Alhamdulillah hati makin tenang & redha.. moga stillbirth mom kat luar sana keep strong & believe in what god has plan for us.. akan ada pelangi selepas hujan #stillbirthmom #stillbirthsupport

8 Balas

ank syurga menanti di sana sis,moga tuhan kurniakan rezeki lg,sentiasa positif yer,fikir ank bahagia di sana

allah. takziah. saya suka positivity awak. moga terus kuat ❤️

moga ada rezeki bby nti sis. anak syurga dah bahagia di sana🫶

rezeki takkan kemana sis kalau dh tearah dekat sis lpas nie..

semoga kuat & tabah sis,inshaAllah rezeki pasti ada ❤️

inshaAllah semoga ada rezeki rainbow baby nt. 💕

moga ada rezeki selepas ni .Amin

sorry to hear 😔