MORNING SICKNESS

ada tak mommy yang morning sickness teruk. saya preggy anak first baru 9minggu 5 hari, semalam saya muntah2 dari magrib sampai ke pagi selang dengan tidur sekejap, klau dikira ada lebih 10kali mcm tu, jumpa doktor, semua bacaan darah nadi drop sedikit, tapi masih normal. saya rasa penat sangat2?????.. ada tak tips nk bg hilang morning sickness nii ???

1 Balas

ksiannya.. bnykkan bersabar ya sis.. minum susu suam ..atau sis boleh cuba amalkan jus Mamariam..