Jus MaMariam

Assalammualaikum , siapa kat sini pernah atau tengah amalkan Jus Mamariam .. Boleh share tak kelebihan dia ..

4 Balas

sy prnah amalkn mnum jus mamariam..alhamdulillah xde ap2 msalah spnjang hamil..HB pown ok..tekanan drah ok..cek air kncing pown ok..sy start mnum jus mamariam semasa usia kndungan sy 5 bln..

4y ago

Kalau start kandungan 7 bulan boleh je kan?

So far bagus. Mual pening semua dah makin kurang. Dulu sakit pinggang sblom minum. Dah minum lama2 kurang sakit tu. Tapi still ada lah sbb normal kan. Tapi badan tak low sangat.

5y ago

Terimakaseh sis 😍

Jus mmariam mmg bgus sgt. Saya amalkan juga since dari 4bulan. Hb always cntik xde msalah

4y ago

Maaf tanye sis.. Dari usia brp ya dpt amalkan?

selalu nampak di fb kan