Morning sickness teruk

Ada tak mommy berkerja yg morning sickness teruk? Mommy buat mcm mne ye? Pergi kerja jugak atau cuti je 🥲

7 Balas

Sy mmg bagitahu bos dan minta nak buat kerja di surau. Kerja sy mengadap komputer je so sy transfer semua kerja ke laptop dan buat kerja dekat surau siap ada semua kelengkapan makanan, perisai untuk tahan muntah dan macam2. Waktu tu dah la bulan puasa. Orang masuk surau bau makanan dan nampak orang terbaring berbungkus selimut siap ada bantal letak kat perut 😂

1y ago

Oh iyeke.. kesian ibu2 pregnant 😢 kalau awk minta budi bicara bos untuk wfh boleh tak..