Induce jadi auto meneran

Ada tak mommies yg penah waktu nak bersalin kena induce jadi nak meneran sendiri? Saya dah 2x kena induce, kali kedua ni baru saya perasan jadi mcm bersalin anak pertama dlu, sakit sampai dia jadi sendiri nak meneran tanpa boleh saya control. Tapi kali ni lg teruk sbb saya cuba tahan sbb bukaan x penuh lg, tp darah yg banyak keluar.

2 Balas

mcm mana blh nampak darah semua.. sy nampak perut je😅 tp betul mcm meneran 💩 besar tak keluar.. rasa mcm terkoyak rabak dh bwh tu

1mo ago

sbb kat kain ada darah. time dah masuk labour room nurse buka kain mmg kaki dah penuh darah

iya awak, saya pun sama. keluar darah juga.