Nak tanya mommies

Ada tak mommies yg 18 week (4 bulan) dah buat detail scan pastu dh blh tau jantina baby anda? ☺️

17 Balas

Nak cantik buat 24 ke 27w. Saye dah buat detail scan masa 19 week haritu muka baby tak puas tengok sebab kecik lagi. Tapi detail scan nak tengok keliling baby bukan kan so ikut la sis nak buat bila pon tak kisah janji baby sihat cukup sifat☺️

saya pun 4 bulan masa scan doktor siap cakap nak tahu gender tak? mestilah nak kan doktor terangkan dan tunjuk. doktor cakap firasat hati apa kita pun cakap la girl doktor kata betul girl nampak dh burger dia tu hehe🥰

18w sy scan biasa.nmpak jantina..21w pun scan biasa utk tgok gender nampak yg sma jgak..24w bru buat detail scan 4d nmpak jelas jantina sma dgn 18w dan 21w tu..doakan sy btul2 dpat baby girl klini

saya 17w , saya scan masa 15w dah nampak pistol. tapi doktor suruh scan lagi sekali. huhuhu tapi maybe sebab anak saya besar , itu nampak sangat pistol dia.

6bupan saya scan..skali je..tu pon x nmpk gender..tapi doktor kata boy..saya pulak kerap mimpi main kejar2 ngn anak lelaki...akhirnya kluar lelaki

sy scan kat kk doc cakap macam lelaki.. lepas 2 minggu sy pergi scan detail kat swasta plk, doc cakap anak prempuan.. pening 😂

Saya 17w dah nampak jelas dengan scan biasa. Maybe sebab boy kot. Next detail scan 21w mmg confirm boy… 😅

masa 18weeks..scan gender je. bila baby da besar skit, 25weeks baru sy buat details scan

Biasanye sy mse 5 bulan bru buat detail scan. 4 bulan tu awl lg kot. Maaf klau ad slah.

dh boleh.. standard 18 - 24 minggu klau xsilap.. sy 18 mggu scan detail dgn pakar