Gender baby

Hi mommies! Nak tanya, week 18 dah boleh nampak jantina ke? #firstbaby

6 Balas

Kebanyakkan klinik dh blh check gender pada kandungan 18w ke atas. Cuma terpulang pada baby kita jgk, kalau dia xbg kerjasama agak susah doktor nk tgk. Sy masa 19w dh blh tau gender sbb baby elok je terkangkang masa scan. 😅

Hi mommy. Ada mommy dalam ni cakap ada yang boleh tahu jantina anak. Tapi kalau doc selalu bagi suggestion buat detail scan masa minggu ke-20 sebaiknya

saya pegi check masa 15w haritu , terus nampak bebird 😂 tapi doktor suruh dtg balik scan lagi .

bole, pd sy detail scan lg penting .

Sy 16 weeks dah nampak gender 😊