Detail scan baby

Hi mommies semua, saya nak tanya, saya baru 15 weeks pregnant, dah boleh ke saya nak buat detail scan nak tau jantina anak ya? Atau terlalu awal lagi sebab ini anak first, tak ada pengalaman lagi. Thank you 🫶🏻#ingintahu #firstbaby

1 Balas

The best week for details scan is at 20 weeks. Reason for details scan is to detect any abnormalities in baby such as structure of heart, development of kidney, brain, etc. During scanning, you can request to look for baby's gender. It's like kill two birds with one stone 🌹

1y ago

Most welcome 😊 Enjoy your pregnancy journey 🌹