Mengandung Ada Fibroid

Hi ada tak mommies yang pregnant dan ada fibroid? Ni anak first.. Baru 5weeks.. Dah jumpa Dr private and KK, tapi masih risau 😭

4 Balas

salam mommy's smua ... segan nak cakap tapi sakit nya smpai tak tau nak cakap apa ... ada tak yang kena buasir time hamil di sini ? saya tak tau macam mana nak buat .. sy buasir tapi hamil 36 mnggu sudah .. apa saya nak buat sekarang ?

3y ago

kna jmpa dktor sis.. dktor boleh bagi ubat yg ssuai ntuk ibu mngndung.. mmg ada ibu2 kna buasir sblum branak.. ataupun slpas branak.. tapi jgn risau.. jmpa dktr mna2 klinik pasti ada jln pnyelesaian..

true sy pn dh hilang bila perut makin besar so jgn risau. selagi tkde bleeding or sakit yg teramat kt perut .

saya, now 28w. masa scan 5w dpt tau ada fibroid, 3cmx4cm. now, scan cari2 fibroid, dah tak jumpa

Akan hilang bila bersalin