?

Ada tak mommies yang preggy w anemia? Any complication tak or effect kt baby? Im still new to pregnancy, dont know much? Thank you in advance!

6 Balas

Cuba makan supplement yg diberi kk contoh mcm sy diberi Zincofer, makan diwaktu pgi before subuh. Gap around 2 jam before breakfast. Tak rasa lama sbb leka bersiap pagi tu after subuh. Sy amalkan. A week after tht HB naik. Alhamdulilah

4y ago

Alhamdulillah. InsyaAllah boleh cuba ni, terima kasih banyak utk info nye :)