?

Ada tak mommies yang preggy w anemia? Any complication tak or effect kt baby? Im still new to pregnancy, dont know much? Thank you in advance!

6 Balas

Sy ada anemia.. hb pling tggi 9.8, pling rendag 8.3.. da byk kali cucuk ubat tp x naik gak.ubt tambah drh x penah skip, mknn yg bntu tmbh drh pon da amk.. tp still x naik.hampir nk kena admit wad utk tmbh drh tp doc bg msa utk consume dlu ubt tmbh darah tu.. nurse ada bgtau gak risiko anemia utk ibu & baby tp sy tawakal jela sbb da abis ikhtiar..

4y ago

Rebus sayur bayam sis. Saya dlu rendah. Tp dah naik 11.3. Saya amal tiap hari bayam dengan kurma 3 biji