32weeks

Ada tak mommies yang kurang selera makan 30minggu ke atas?

14 Balas

32 weeks harini , dah dua hari hilang selera makan makan pun ciput aje janji isi perut itupun kena paksa , siap rasa nak muntah loya kadang sakit perut cirit birit ! ada yang tau tak kenapa ? :)

Ya sama mcm sy x selera nk makan... tgk nasi x selera...hanya makan roti atau biskut... nasi pun klau lapar sgt baru makan tu pun 1 senduk.rasa loya rasa xsedap semua ada... #31w3d

Saya😂 kalau masak sendiri memang tk selera nak makan. Nurse pun siap pelik berat tk naik. Tpi baby ok je naik berat badan. Kalau beli dkt luar laju je makannya 😅

saya bertambah selera. Asyik nak makan je hehehe. Jenuh mikir berat badan makin naik hahahaa tkut susah turun berat badan nnti 😂😂

dulu sy anak 1st masuk 30 weeks ke atas selera mkn bertmbh...sampai sangkut naik berat lebih 2kg...dah kena buat daily BP...huhu

Me da 31 week.. X rase nk mkn pape.. Rase nk muntah ade la bile tgk mknn

Mcm sy.. Nk masuk 3rd tris ni jd loya blk mcm 1st tris pula

Kdg2 mmg tak selera mkn. Mybe sbb stress, hormon ke.

Saya 34 week kurang selera dah. Knp ya

Alhamdulillah.. Makin kuat mkn...