Coffee

Ada tak Mommies kat sini yg coffee addicts. Nak kena stop terus coffee once pregnant atau boleh lagi tak nak minum coffee setiap hari? #5weekspregnant

29 Balas

Sorry nak share je. Sy pun suka coffee. Awal2 pregnant mmg hb low teruk. 8 je. Doc suruh stop terus coffee. Lepastu continue makan iberet. Lepas stop coffee mmg hb tak penah turun. Caffien mmg tak bagus untuk baby sis. Kalau boleh kita kena elakkan ye. Utk kebaikan baby. Sy mula2 pun jadi mengidam sgt nak minum, sbb selalu minum before pregnant, tapi buat jela air jus bila mengidam tu. Haha lama2 terbiasa la tu. Sabar ye mommy. Sy fhm perasaan coffee addict ni.