Coffee

Ada tak Mommies kat sini yg coffee addicts. Nak kena stop terus coffee once pregnant atau boleh lagi tak nak minum coffee setiap hari? #5weekspregnant

29 Balas

Kndungan sy daa 18 minggu.. Tahan je dari start pregnant tgok org minim coffee...husband bg hari tu, tp 2 tgok je sbb terliur sgt..cuma salah 1 silap sy, sy gnti dgn milo..igtkan milo ok.. tp salah.. bila nurse check, hb low..dari 11 turun 9..ni x psal2 da kna buat checkup 2 mgu skli..

4y ago

Aah betul sis.. nurse x bg sy minum nescafe , milo, teh..sbb sbb caffien..utk kpastian, nnt checkup, sis tnya doktor.. myb depend badan kot