Coffee

Ada tak Mommies kat sini yg coffee addicts. Nak kena stop terus coffee once pregnant atau boleh lagi tak nak minum coffee setiap hari? #5weekspregnant

29 Balas

saya coffee addict. sblm prgnt sy akan mnm coffee 2x perday. bil prgnt, sy mnm jgk tp once in a day. if beli yg segera cthnya dlm tin or botol, sy akan tmbh air mineral. if bancuh sndri either handmade or 3in1, sy akn buat nipis or bykkn air. if beli dkt kedai, sy akan minta kurangkn coffee & gula. btw, hb sy xprnh capai 10. selalu check 7,8,9 je. even sy prnh stop masa kandungan around 3-4 bulan, hb still below 10. so disbbkan mengidam & addict dgn coffee, sy mnm je la.. tp dgn cara yg share td..