Mommies Familiar Tak dengan SSC? Soft Structure Carrier.

Ada tak mommies dekat sini yang masih tak pernah dengar term SSC ni? Carrier ssc ni baik dan ergonomic untuk baby kita. Kebanyakan yang saya tengok masih ramai mommies yang masih guna crotch carrier. Kesian tau mommies bila anak2 duduk dalam tu. Banyak kesan buruk dari baik.

1 Balas

sy pun akn beli ergonomic . byk yg murah² kt shoppe hihi

5y ago

Mommy tau tak, jgn beli yang terlalu murah yg tak masuk akal tau sbb carrier pun ada yang fake. Risau Kadang2 tali strap atau button yang tak berkualiti diorg guna. Risau bahaya tak dpt tampung berat baby. Takut terputus pula time carry baby. Average carrier yang local brand pun dlm 100 lebih jugak tak salah saya.