Baby carrier

Mommies nk tanya baby carrier mcm ni sesuai tak utk baby umur 2-3 bulan?

Baby carrier
2 Balas

boleh je sis. ikut bajet dan pilihan. pilih yg M shape,bby hadap kita bukan hadap depan. dan jenis kain carrier sejuk,boleh basuh. ada sesetengah material carrier ni boleh basuh tp kasar dan panas. bby brpeluh duduk dlm tu . sy beli jenis yg ni. mmg sejuk sgt kain dia. selesa. ada padding lembut kt bhgian alas peha bby..pilih carrier kne betul2 untuk bby yg 2 3 bulan. sbb kne jaga postur tulang blkg dia..

Tak brp sesuai. Better beli yg ergonomic punya. Cth brand: cuddle me.