baby carrier

Mommies semua saya nak tanya pengalaman ibu2 kat sini , untuk baby umur 3 bulan carrier ape yang sesuai ye ?? Ssc ke ?? Yg ad hipseat tu ke ?? Boleh kongsi takk carrier ap yang sesuai , please help me guyss

2 Balas

Sayaa pakai baba sling carrier dari baby saya 2 bulan, boleh pakai sampai besar. Saya beli kat shopee rm30 aja ada promo, serious product nya berkualiti tinggi

Ssc. Elok start 4m, tp 3m boleh pakai baby insert atau gulung towel letak kt punggung baby bg dia tinggi sikit.