Pendarahan di Trimester 2

Hai Mommy semua, sya mengalami pendarahan sejak usia kandungan 20 minggu hingga skrg(24 minggu). Sya telah berjumpa dgn doktor . Spertinya tiada masalah apa2. Sbb baby dlm kandungan dlm keadaan baik. Pendarahan spoting saja . Berwarna gelap. Kdg ada warna merah dlam ketulan yg kecil. Adakah mommy pernah mengalami pekara sperti saya ini?#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Jangan buat kerja berat2. Elakkan bersama kalau boleh. As long doktor kata takde ape, in shaa Allah okay. Cuma kena jaga diri.

3y ago

❤️