?

Ada tak macam sy siang2 tak berasa mana nak buang air kecil walaupon byk mnm air 0. Tapi bila malam kuat pulok buang air kecil..

2 Balas

Sy mcm tu sis.... Kalo siang minum air byk tp kurg nak buang air kecil....buang air kecil juga cuma xlah smpai mletihkan dok ulang alik tandas..tp bla mlm walau xbyk minum air smpai pnt nak ke tandas buang air kecil... kdg masa tdr nyenyak pun bleh tbgn....mata berat sgt pun gigih jg ke tandas 😅😅😅😅

5y ago

😆

Hahaha preggy or not i selalu gak macam tu, pergi toilet awal awal