Buang bulu kemaluan

Assalamualaikum semua..sy pregnant 10w..dlm 3 hari lepas sy ade buang bulu kemaluan,masa pregnant ni sy ade keputihan tapi x byk.. Tapi bila sy buang bulu,keputihan sy bertukar warna kuning..tapi x gatal.. Adakah tu normal?? #sy baru tahu ade org kata boleh buang dan ade kata x boleh..#ingintahu

2 Balas

apapun nanti inform Kkia. diaorang nnt rujuk dr, dr nanti bagi ubat / ambil sample.. apapun yg pelik² jadi masa mengandung inform diaorang k..

cukur shj mcm biasa.. islam suruh kita menjaga kerbersihan.. nt dkt nk due rajin² cukur..keputihn klau terok bgtahu misi masa checkup..

2y ago

ok.. tq.. mungkin sbb nk tumbuh bulu kot.. tuh yg x selesa.. hehehe