Normal Ka masuk 33 weeks ,cepat betul letih ,buat kerja sikit terus letih ..??

Ada tak macam saya or ni tak normal ..#ingintahu

7 Balas

saya pun sm. krp rs cpt letih. walau pun buat krja rutin biasa di dlm rmh. tp di sbb kn sy dh brumur 35 tahun bby no 6.sy akn buat krja slow2 je. jnji kemas akhr nya. utk elak rs sesak nfas dan pnt cpt. mana lagi dh 32w nie. bby byk brkunfu juga. smpai kdg2 senak rs nafas kena dia.. klau mlm. ada musin smpai susah betul nak tdr. 🤣🤣

Saya since tahu pregnant (5 weeks) sampai la skrg, alhamdulillah dah masuk (21 weeks) skrg, still rasa penat & letih walaupun rutin keja saya sama ja setiap hari 😅 Mak saya kata perkara biasa sbb hormon waktu pregnant dgn sblm pregnant boleh berubah 360 darjah 😁

Normal sis ,sya yg 35weeks pun cepat sgt letih n sakit tulang belakang

normal sis..

ye mmg letih

nrmal sis

ok tq